LAATSTE NIEUWS

Concert Kim's Klassiek Café
14.10.2020 | 16.40 uur

Young Musicians Academy

TILBURG - Het concert van Young Musicians Academy op zondag 18 oktober moeten we helaas ook om reden van het aangescherpte beleid rondom het Coronavirus aflasten. Het eerstvolgende concert staat nu gepland op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020.

Concert Kim's Klassiek Café
14.04.2020 | 13.35 uur

Concert Laurens Trio

TILBURG - Het concert van het Laurens Trio moesten we helaas om reden van het Coronavirus aflasten. Gelukkig hebben we het Laurens Trio bereid gevonden om dit afgelaste concert toch doorgang te laten vinden. Het concert vind nu plaats op ZONDAG 20 SEPTEMBER 2020. Lees hier meer over het Laurens Trio.

René van Peer | Brabants Dagblad
15.11.2018 | 10.39 uur

Concert Tilburgse drummer Jan Wirken met cellist

Giovanni Sollima afgelast

TILBURG - Het concert van het kwartet rond de Tilburgse drummer Jan Wirken met de gevierde Italiaanse cellist Giovanni Sollima en het Storioni Trio gaat niet door. Het optreden zou donderdag 17 januari plaatsvinden in de Concertzaal van Theaters Tilburg.

Wirken ontving begin deze week van Sollima’s impresariaat een afzegging ‘om gezondheidsredenen’. De teleurstelling bij de betrokkenen is groot. “We hebben er veel tijd en energie ingestoken”, reageren zowel Jan Wirken als muziekprogrammeur van Theaters Tilburg, Gert Gering. “We keken er erg naar uit.”

Gering heeft het impresariaat gevraagd om een vervangende datum waarop het gezamenlijke concert alsnog kan plaatsvinden.

Lees hier het volledige artikel in het Brabants Dagblad.

Philipp Rüttgers nieuw lid Wirken Ensemble
01.11.2018

We zijn blij dat we bekend kunnen maken dat vanaf heden pianist en componist Philipp Rüttgers deel uitmaakt van het Wirken Ensemble. Philipp is een bekende naam in de jazzwereld en hij mocht in 2018 de prestigieuze compositie opdracht van het North Sea Jazz Festival in ontvangst nemen. We maken meteen van de gelegenheid gebruik om Martin Fondse hartelijk te bedanken voor zijn waardevolle bijdrage aan het ensemble de afgelopen drie jaar. Het ensemble zal in de nieuwe samenstelling voor het eerst te horen zijn op 29 november in Mariëngaarde in Tilburg. Aanvang 19.30 uur. Dit is een try-out voor onze première in Concertzaal Tilburg samen met Giovanni Sollima en het Storioni Trio.

Het Wirken Ensemble zal in de nieuwe samenstelling voor het eerst te horen zijn op 29 november in Mariëngaarde, Burgemeester Damsstraat 7 te Tilburg. Aanvang 19.30 uur. Dit is een try-out voor onze première in Concertzaal Tilburg samen met Giovanni Sollima

en het Storioni Trio.

Toegang is gratis!

© 2020 by CHRIS LEENAARS

Fotografie: GEMMA KESSELS